FGC estudia mesures per fer més segures les estacions amb corba, com la de la Floresta


  • Comparteix:

Tècnics de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) estan estudiant mesures per millorar la seguretat en diverses estacions que tenen les andanes molt separades dels trens, com la de la Floresta. L'ens ferroviari vol evitar que es repeteixin accidents com el del juny passat, quan un nadó va patir ferides en caure a la via.

L'estació dels FGC de la Floresta és una de les més perilloses del Metro del Vallès. La corba pronunciada que dibuixa l'andana fa que la distància amb el tren arribi en alguns punts als 75 centímetres, amb el risc d'accidents que això comporta.

El juny passat, un nadó de dos mesos va resultar ferit quan va relliscar del cotxet en què el portava la seva mare i va caure a la via.

Ara, un grup de tècnics de Ferrocarrils de la Generalitat estan treballant en diferents iniciatives per corregir aquesta situació. Una de les línies de treball consisteix en comprovar com han solucionat la qüestió altres línies ferroviàries similars. Els tècnics s'estan coordinant amb experts de la Diputació de Barcelona, per tal de fer més accessibles els trens per a persones amb mobilitat reduïda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.