L'alcalde respon a les preguntes dels menuts en el programa especial de RSC a l'Envelat


  • Comparteix:

El manteniment de la ciutat, els nombre de parcs i jardins i la seguretat ciutadana han centrat algunes de les preguntes que els nens i nenes del municipi han formulat aquest dimecres a l'alcalde en l'entrevista que anualment organitza Ràdio Sant Cugat a l'Envelat. Lluís Recoder s'ha sotmès al 'tercer grau' més divertit i espontani en companyia de la regidora de Comunicació, Marta Subirà.

En el marc del magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora, presentat per Sílvia González, l'alcalde ha contestat una a una les preguntes dels nens i nenes del municipi. Els més petits s'han interessat per qüestions molt diverses, com les que sentim a continuació.

Nens i nenes

Per què no netegen els carrers? Quants parcs hi ha a Sant Cugat? Per què feu tantes obres? Quant costa el manteniment de la ciutat?


L'alcalde ha respost a totes les preguntes com ho faria en una roda de premsa de veritat. Recoder ha contestat així a la pregunta de per què no hi ha hagut cap alcaldessa a Sant Cugat.

Lluís Recoder

Hi ha regidores, però quan els hi dic que s'haurien de presentar a alcaldessa diuen que no volen. Jo estaria encantat.


Aprofitant l'entrevista, Ràdio Sant Cugat ha sortejat cinc parells d'entrades per anar a Port Aventura i una panera de Reis entre els nens i nenes participants. Els guanyadors de les entrades són Màrius Queralt, Joan Cendra, Joana Roca, Marc Esquirol i Laia López. El guanyador de la panera és Biel Merino.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.