Sant Cugat dóna la benvinguda avui als ambaixadors de Ses Majestats d'Orient


  • Comparteix:

Els ambaixadors reials arriben aquesta tarda a Sant Cugat per recollir les cartes de Reis dels nens i nenes del municipi. Els representants de Ses Majestats d'Orient rebran els menuts a partir de les 6 al Claustre del Monestir.

Els actes començaran a dos quarts de 6 a la plaça Pere San, d'on sortiran els ambaixadors reials i els seus patges, acompanyats pel grup de percussió Kimbala. A la mateixa hora hi haurà una xocolatada a la plaça de l'Om, que servirà per escalfar els ànims dels més petits.

A les sis, els patges arribaran a la plaça de l'Om, on tindrà lloc una actuació de la Portàtil FM, que interpretarà cançons de Nadal. Tot seguit, els ambaixadors començaran a rebre les cartes dels menuts a l'interior del Claustre del Monestir.

Paral·lelament, els més curiosos podran veure en primícia les carrosses dels Reis Mags, que s'exposaran a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.