Correus destitueix el màxim responsable de l'ens a Catalunya


  • Comparteix:

Correus ha destituït el director territorial de Catalunya. Després de les denúncies pels col·lapses de cartes sense repartir, l'ens postal ha decidit prescindir de Jesús Ángel Flores. La notícia coincideix amb la publicicació de l'informe del Síndic de Greuges que critica la gestió de Correus.

Manuel Rey és el nou director territorial de Correus a Catalunya. Rey substitueix des del passat 29 de desembre Jesús Ángel Flores en el càrrec com a màxim reponsable de l'ens postal a Catalunya. El relleu de Flores coincideix amb la publicació d'un informe del Síndic de Greuges que demana més autonomia i una plantilla més estable dins de Correus.

Des del sindicat UGT atribueixen el relleu de Flores a 'pressions externes' i lamenten que la direcció de Correus atribueixi a un problema polític el mal funcionament d'aquest servei. I és que la UGT considera que els problemes es deriven de la mala gestió de l'empresa des de Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.