Alcohòlics Anònims celebra el seu segon aniversari a Sant Cugat


  • Comparteix:

La delegació d'Alcohòlics Anònims a Sant Cugat celebrarà el 17 de gener el seu segon aniversari amb una sessió oberta a la ciutadania. Durant la trobada, alguns membres del col·lectiu explicaran la seva experiència i la seva lluita per véncer la dependència de l'alcohol.

Ja fa dos anys que Alcohòlics Anònims té una delegació a Sant Cugat, ubicada a la seu de l'església evangèlica del número 44 del carrer Monestir. En aquest temps, l'entitat ha anat creixent fins a comptar amb una quinzena de membres que es donen suport mutu per abandonar l'addició a l'acohol.

Els membres del col·lectiu es reuneixen cada dimecres, a dos quarts de 8 del vespre, per compartir les seves experiències. El proper 17 de gener, i amb motiu del segon aniversari, la sessió tindrà un caràcter especial i serà oberta a la ciutadania.

Un dels membres de l'entitat, Emili, explica que Alcohòlics Anònims vol arribar a tota la gent que vulgui abandonar la dependència.

Emili

Que siguem anònims no vol dir que siguem secrets. Volem tenir contacte amb organismes i gent que es relacioni amb alcohòlics perquè se sàpiga el que fem.


Com la resta d'associacions de Catalunya, Alcohòlics Anònims de Sant Cugat és aconfessional i s'autofinança.

Les persones que vulguin més informació, poden trucar al telèfon 93.317.77.77 o adreçar-se a la seu de l'associació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.