La comunitat equatoriana convoca una manifestació contra l'atemptat d'ETA


  • Comparteix:

L'associació d'immigrants Nous Horitzons ha convocat una manifestació aquest dissabte per mostrar el seu rebuig contra el terrorisme. La concentració servirà per retre homentatge als dos equatorians assassinats per ETA en l'últim atemptat de Madrid.

Una manifestació organitzada per l'associació Nous Horitzons mostrarà el rebuig de la comunitat immigrant de Sant Cugat al terrorisme. L'objectiu de la manifestació és homenatjar els equatorians Diego Armando Estacio i Carlos Alonso Palate, morts en l'atemptat d'ETA a la Terminal 4 de l'aeroport de Barajas.

El secretari general de Nous Horitzons, Diego Castello, explica en que consistirà la manifestació.

Diego Castello

Haremos un manifiesto contra el Terrorismo, luego haremos un lazo humano entre todos los presentes i encenderemos una vela en homenaje a las víctimas.


La mort de dos ciutadans equatorians en l'últim atemptat d'ETA ha despertat la indignació dels immigrants santcugatencs.

Castello remarca l'especial sensibilització de Nous Horitzons amb la mort de Diego Armando Estacio, ja que un dels membres de l'associació santcugatenca era amic de la víctima.

Diego Castello

Dentro de la asociación hay un amigo de Diego Armando Estacio que se llama Carlos y que esta muy afectado por su muerte.


La manifestació se celebrarà a la plaça de Barcelona aquest dissabte a partir de dos quarts de 6 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.