El jutge vol protegir les investigacions del 'cas Alsina' i decreta el secret de sumari


  • Comparteix:

El jutge que instrueix el crim de l'empresari santcugatenc Joan Alsina ha decretat el secret de sumari per evitar interferències que obstaculitzin la investigació. El magistrat ha pres aquesta decisió després que els Mossos d'Esquadra hagin demanat que es practiquin noves diligències.

El jutge de Primera Instància i Instrucció número 4 de Rubí ha decretat el secret de les diligències judicials i policials que s'han iniciat per investigar el 'cas Alsina'. L'empresari santcugatenc va ser trobat mort a casa seva l'1 de gener, amb un tall profund al coll.

Segons fonts policials que cita Europa Press, el magistrat ha rebut un atestat dels Mossos d'Esquadra en què demanen la pràctica de noves diligències. Per aquest motiu, el jutge ha decidit decretar d'ofici el secret de sumari, una mesura que permet evitar possibles interferències que podrien obstaculitzar la investigació.

Recordem que el magistrat ha obert diligències prèvies per un presumpte delicte d'homicidi. Mentrestant, els Mossos d'Esquadra continuen buscant indicis en el domicili de Joan Alsina, al carrer Pahissa, i encara no han descartat cap hipòtesi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.