El jutge desprecinta el domicili de Joan Alsina després que la vídua hagi fet el reconeixement ocular de la casa


  • Comparteix:

El jutge ha desprecintat aquest dimecres el domicili de l'empresari santcugatenc Joan Alsina, deu dies després que fos trobat mort amb indicis de violència. La vídua d'Alsina ha pogut accedir per primera vegada a la vivenda per determinar si troba a faltar algun objecte de valor que reforci o descarti la hipòtesi del robatori. El jutge ha decretat aquest dimarts el secret de sumari després que els Mossos d'Esquadra reclamessin l'obertura de noves diligències.

Des de les quatre de la tarda d'aquest dimecres, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han impedit la circulació pel tram del carrer Pahissa on es troba l'habitatge de la família Alsina. La vídua de l'empresari assassinat ha estat durant més de tres hores a l'interior de la vivenda, en companyia d'un germà i d'una psicòloga.

El jutge que instrueix el cas, el titular del Jutjat d'Instrucció número 4 de Rubí, ha supervisat el reconeixement del domicili. En concloure la inspecció, el magistrat ha ordenat l'aixecament del precinte judicial que mantenia tancada la vivenda des del dia 1 de gener. A partir d'ara, la família Alsina podrà tornar a ocupar la casa quan ho desitgi.

El jutge va decretar dimarts el secret de sumari per protegir la investigació dels Mossos d'Esquadra, que es manté oberta encara sense descartar cap hipòtesi. La policia ha demanat que s'instrueixin noves diligències.

Joan Alsina el van trobar mort amb indicis de violència el dia 1 de gener al migdia. L'autòpsia va determinar que la mort es podria haver produït dos dies abans, el 30 de desembre, com a conseqüència d'un tall profund al coll fet amb una arma blanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.