L'Ajuntament recomana dipositar els arbres de Nadal a les deixalleries i punts verds


  • Comparteix:

L'Ajuntament no instal·larà punts de recollida per als arbres de Nadal. És el segon any en què l'àrea de Medi Ambient pren aquesta decisió, després de constatar que el consum d'aquests arbres va a la baixa. El consistori vol fomentar la utilització dels punts verds de la ciutat i de la deixalleria mòbil.

L'àrea de Medi Ambient ha recordat als santcugatencs la necessitat de dipositar els arbres de Nadal a les deixalleries i punts verds del municipi, ja que enguany no s'instal·laran punts de recollida específics als carrers de la ciutat.

L'Ajuntament ha optat per segon any consecutiu per no instal·lar el punts específics de recollida d'arbres de Nadal perquè considera que el consum d'aquests arbres va a la baixa any rera any. Des de Medi Ambient també s'entén que s'ha de fomentar la utilització de les instal·lacions que el consistori ha posat a disposició dels ciutadans, en referència als diferents punt verds de la ciutat i la deixalleria mòbil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.