Una comissió d'usuaris vetllarà pel bon servei del gimnàs de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Una comissió d'usuaris vetllarà pel bon funcionament del gimnàs de la Rambla del Celler. Aquesta comissió, que hauria d'estar constituïda al febrer, reunirà representants municipals, dels usuaris i de l'empresa. L'Ajuntament confia que l'òrgan sigui un canal de comunicació eficaç per resoldre possibles conflictes en el centre.

L'Ajuntament ha instat l'empresa gestora del centre, Ubae, a constituir una comissió d'usuaris per canalitzar les queixes i opinions dels clients sobre el funcionament del complex esportiu.

Aquesta comissió és, segons el regidor d'Esports, Xavier Cortés, la resposta a la polèmica sorgida fa uns mesos des d'un grup d'usuaris descontents amb el servei de la gestora del centre.

Xavier Cortés

Van haver queixes i d'aquestes qüestions negatives ha sorgit el que creiem que pot ser una eina moltpositiva per millorar el diàleg entre les parts.


La comissió estarà formada per un representant de l'Ajuntament, dos de l'empresa gestora i quatre dels usuaris, en representació de cadascuna de les activitats: aquàtiques, sala de fitness, activitats dirigides i cursets.

Està previst que la comissió es reuneixi un mínim de quatre vegades a l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.