Una junta gestora vol 'pacificar' la crisi oberta a l'associació de veïns de Can Borrull


  • Comparteix:

La nova junta gestora de l'Associació de Veïns de Can Borrull convocarà eleccions al febrer per 'pacificar' la crisi oberta a l'entitat pels enfrontaments entre alguns dels seus membres. Els actuals representants legals de l'associació denuncien que membres de l'anterior junta es neguen a entregar documentació i retenen els comptes corrents.

Una assemblea general va escollir, el passat 17 de desembre, la nova junta gestora de l'Associació de Veïns de Can Borrull, a les Planes. A partir d'ara, els representants legals de l'entitat són Vicente del Castillo, Maria Àngels Quadras, Eloy Merino i Victorino Bayón.

La gestora té com a objectiu 'pacificar' l'entitat, que ara està en plena crisi pels enfrontaments interns d'alguns dels seus membres. La voluntat dels actuals representants és celebrar eleccions al febrer. Ho explica un dels membres de la junta gestora, Vicente del Castillo.

Vicente del Castillo

Volem pacificar l'ambient. Els veïns han de prendre consciència que no es pot ser egoïsta, s'ha de ser obert i democràtic. La gent està nerviosa per la legalització.


La gestora pretenia iniciar aquesta setmana el procés electoral, per tal que a principis de febrer ja es poguessin presentar les candidatures. Vicente del Castillo denuncia, però, que alguns membres de l'anterior junta estan posant 'entrebancs' que impossibiliten la renovació de l'entitat.

Vicente del Castillo

Aquesta junta gestora va proposar un calendari i unes normes. Però ells es neguen a lliurar els comptes i la documentació.


La junta gestora vol actualitzar els estatuts, adaptant-los a la llei vigent, i modificar el sistema de votacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.