El Parc de la Pollancreda té tots els números per acollir les Barraques 2007


  • Comparteix:

El Parc de la Pollancreda es perfila com a espai de les Barraques de Festa Major del 2007. Un dels principals objectius de la comissió organitzadora serà potenciar l'horari de tarda en l'edició d'enguany. La comissió ha convocat les entitats que vulguir participar a les Barraques a una primera reunió el proper 25 de gener.

Amb l'arribada del 2007, la comissió de Barraques s'ha posat en marxa per començar a organitzar aquest espai tan emblemàtic de la Festa Major de la nostra ciutat.

El Parc de la Pollancreda tornarà a acollir, amb tota probabilitat, aquesta iniciativa. Les Barraques van abandonar aquesta ubicació fa dos anys, quan per primera vegada es van organitzar en una altra zona de la ciutat, a Coll Favà. L'any passat, la rotació va situar les Barraques al Parc de l'Arborètum, i enguany la iniciativa retornarà al seu primer emplaçament. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, tot i advertir que la decisió encara no és oficial.

Toni Ramon

Encara no s'ha fet la trobada entre Barraques i l'Ajuntament, però molt probablement es decidirà ubicar-les a la Pollancreda, perquè és on toca per rotació.


Pel que fa a novetats previstes per a les Barraques d'enguany, els organitzadors volen potenciar la programació de tarda. Un dels membres de la comissió, Víctor Bosch, assegura que la intenció és obrir el ventall d'activitats i no limitar-se a l'oferta nocturna.

Víctor Bosch

Volem fer més activitats, potenciar les hores de tarda i fer més teatre. Que les Barraques no només estiguin enfocades a la nit.


La primera trobada de l'organització tindrà lloc el dia 25, a dos quarts de nou del vespre, al Casal de Joves de Torreblanca. A la reunió, es donaran a conèixer els requisits per tenir una barraca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.