La Floresta ret un homenatge pòstum a Emili Reñé


  • Comparteix:

El districte de La Floresta ha posat el nom d'Emili Reñé a les escales d'accés al Centre Social i Sanitari del districe. Prop de 200 persones van retre homenatge a aquest florestà, que va dedicar la seva vida a aconseguir important millores pel barri.

L'acte va consistir en la colocació d'un monòlit a les escales del Centre, i el cant de la Coral Tardor del Casal de Gent Gran de la Floresta, de la qual Reñé en formava part. Aquest florestà, mort l'any passat, va destacar per la seva implicació en diverses activitats socials i culturals de la ciutat. La seva filla, Assumpció Reñé, es va referir així al seu pare:

Assumpció Reñé

L'objectiu del meu pare sempre va ser fer una Floresta maca, amb unes infraestructures bàsiques


Aquest pastisser, nascut a Barcelona el 1921, va ser secretari i sotspresident de l'Associació de Propietaris de La Floresta. A banda, va sotspresidir el Col·lectiu de la Gent Gran del districte i va formar part del Consell Editorial d'El Diari de Sant Cugat.
La seva activitat es va centrar en aconseguir millores per La Floresta, tal i com ho explica el president de l'Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta, Josep Lleonart:

Josep Lleonart

Va treballar per conseguir millores per la seva estimada Floresta, sense connotacions polítiques


L'acte va culminar amb un ball de sardanes amb la cobla Principal de Terrassa i un aperitiu. Les escales que des d'ahir porten el nom d'Emili Reñé van ser una de les seves últimes reivindicacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.