La caravana solidària amb el poble sahrauí arriba a Sant Cugat per recollir aliments


  • Comparteix:

La tretzena caravana solidària amb el poble sahrauí ha arribat a la nostra ciutat per recollir aliments per als refugiats a Algèria. Fins a finals de de febrer, la Masia Torre Blanca, l'Ateneu, el CPA, el mecat de Torre Blanca, tots els CEIPs i IES i el CMSC faran de seu d'aquesta caravana.

Sucre, oli i llenties són els aliments que els ciutadans poden fer arribar a la caravana solidària amb el poble sahrauí. Aquesta iniciativa, que arriba enguany a la seva tretzena edició, pretén ser un punt d'enllaç solidari entre el primer món i els sahrauís refugiats a Algèria.

El membre de l'associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS), Carles Fraile, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que aquesta caravana solidària és la més important que s'ha fet fins ara perquè portarà alimentació al poble sahrauí. Segons Fraile ara mateix aquests col·lectiu no té 'ni un sac de farina'.

Carles Fraile

És la més important de totes les caravanes perquè aporta alimentació a aquest poble que ho està passant molt malament.


Fraile ha fet una crida a la solidaritat ja que ha assegurat que hi ha una manca de consciència política. Segons l'SCAPS, la conscienciació s'acaba un cop supera la col·laboració per part dels ajuntaments.

Carles Fraile

La consciència de la gent és molt bona però falta consciència política.


D'altra banda, l'SCAPS ha obert un número de compte a Caixa Manresa per a les persones que vulguin fer algun tipus d'aportació econòmica. El número és: 2410-092-0600-40007200.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.