La Fanoc insta la Generalitat a rectificar el projecte de decret d'admisió d'alumnes


  • Comparteix:

L'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (Fanoc) critica que el decret d'admissió d'alumnes que està preparant la Generalitat elimini els punts extra per a aquest col·lectiu. La Fanoc demana que es rectifiqui el projecte, que qualifiquen de discriminatori i de dubtosa legalitat.

La Fanoc considera que el projecte de decret contradiu la Llei de protecció de Famílies Nombroses que exigeix que es donin 15 punts extra a aquestes famílies per accedir a les escoles. Tot i així l'associació creu que es tracta d'un error de la conselleria d'Educació al transposar directament la Llei Orgànica d'Educació que no preveu l'atorgament de punts extra.

El delegat de la Fanoc a Sant Cugat, Josep Manuel Prats, explica les mesures adoptades per l'associació.

Josep Manuel Prats

S'han presentat les alegacions que Fanoc considera oportunes, és a dir la rectificació del decret i a més a més s'ha fet aquesta acció a través del departament d'acció social i ciutadania.


La conselleria d'Acció Social i Ciutadania s'ha mostrat sensible amb la petició de la Fanoc i ha demanat la rectificació del projecte de decret a la conselleria d'Educació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.