Èxit del primer fòrum jove de Torre Blanca


  • Comparteix:

Unes 130 persones han participat al primer fòrum del Casal de Joves TorreBlanca. La trobada ha servit per exposar el projecte de dinamització de l'Ateneu i recollir les propostes dels joves santcugatencs, que han demanat que s'obri l'equipament els diumenges i que es potenciïn els canals de comunicació. Des de la inauguració, unes 70 persones han utilitzat l'equipament cada dia.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha fet una valoració molt positiva del primer fòrum, que ha aplegat joves d'edats i perfils molt diversos. Segons Ramon, la trobada ha posat de manifest que l'obertura del casal de Torre Blanca ha obert moltes expectatives entre el jovent santcugatenc, que ja ha començat a proposar activitats per donar vida a l'equipament.

Toni Ramon

Hi ha moltes expectatives. Al febrer hi haurà una programació estable. Ja hem rebut sol·licituds d'entitats per realitzar activitats i utilitzar espais.


Entre les propostes dels participants al fòrum, destaca la millora dels canals de comunicació, l'ampliació dels horaris d'obertura als diumenges i dels horaris de les sales d'estudi en època d'exàmens. Els joves també han reclamat que la celebració del proper fòrum s'avanci al febrer, per no 'refredar' el nivell de participació.

El cap de centre del Casal de Joves TorreBlanca, Joan Carles Busquets, destaca l'heterogeneïtat dels joves que han participat al primer fòrum. Segons Busquets, un dels objectius és crear canals de participació per a la gent que fins ara es mantenia al marge del teixit associatiu.

Joan Carles Busquets

Joves des de 13 anys fins a 23, dels instituts i que no estan associats. Per nosaltres és un repte que els joves que fins ara no participaven s'impliquin.


Des de la inauguració del Casal de Joves TorreBlanca, al desembre, el nivell d'ocupació dels espais oberts -les sales de reunió, d'estudi i d'informàtica- ha estat del 50%. Unes 70 persones han utilitzat les instal·lacions cada dia, especialment en horari de tarda, de 5 a 12.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.