Sant Cugat proposarà la construcció d'una estació dels FGC a prop d'Esade


  • Comparteix:

L'alcalde vaticina que el campus Esade tindrà 'un impacte mínim' en la mobilitat. Lluís Recoder assegura que el PSC i ICV-EA 'exageren' i 'creen alarmisme' quan denuncien el risc de col·lapse circulatori de la zona. D'altra banda, Recoder avança que Sant Cugat proposarà que es construeixi un estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a la zona, aprofitant la prolongació de la línia de l'avinguda Tibidabo.

Segons Recoder, l'arribada de 1.200 alumnes, a part del professorat i altre personal, no comportarà problemes a la mobilitat de la zona. L'alcalde assegura que Esade i l'Ajuntament potenciaran el transport públic i l'ús de la bicicleta per reduir l'ús del vehicle privat per apropar-se al centre.

Recoder atribueix les denúncies de risc de col·lapse circulatori a exageracions i alarmisme de partits com el PSC i ICV-EA.

Lluís Recoder

Qualsevol suposició que hi haurà un col·lapse són una exageració i ganes de crear alarmisme.


D'altra banda, Recoder ha avançat que Sant Cugat proposarà que es construeixi una estació dels FGC a prop d'Esade. La parada podria arribar a la ciutat gràcies a la prolongació de la línia de l'avinguda Tibidabo.

Lluís Recoder

Volem que la prolongació de la línia del Tibidabo tingui una estació en aquesta zona, allunyada de les estacions tradicionals de Sant Cugat.


Recoder també ha explicat que en breu entrarà en funcionament un línia d'autobús que unirà l'estació de Can Sant Joan i i l'àrea del Trade Center.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.