El director de Correus a Catalunya promet més carters i reconeix el 'descontrol' del servei


  • Comparteix:

El director de Correus a Catalunya, Manel Rey, promet un increment de la plantilla de carters a Correus de Sant Cugat. Rey ha posat la nostra ciutat com a exemple de municipi on l'ens postal té problemes a l'hora de fer el repartiment i ha admès que Correus no ha sabut 'controlar' la problemàtica.

En una entrevista al 'Matí de Catalunya Ràdio', el director de Correus a Catalunya, Manel Rey, ha explicat que és injust comparar els problemes que té Correus a Catalunya amb els que té Sant Cugat. Rey ha posat la nostra ciutat com l'exemple més clar de les dificultats que té l'ens postal per organitzar el repartiment, tenint en compte el gran creixement del municipi. Segons el màxim responsable territorial de Correus, això ha comportat un problema per a l'empresa.

Rey ha admès que no han sabut controlar la problemàtica.

Manuel Rey

Seria injust dir que tota la problemàtica de Catalunya és semblant als problemes que té Sant Cugat. És el model més clar del que representa un municipi amb un increment demogràfic important que potser no hem sabut controlar.


Rey ha explicat que la solució al funcionament de Correus a Sant Cugat passa per completar l'estudi de dimensionament de plantilla. En aquest sentit, ha anunciat que durant aquest any s'incorporaran més carters a Sant Cugat, tot i que no ha especificat el número.

Manuel Rey

Correus a Sant Cugat ha de fer de manera permanent un estudi de dimensionament de plantilla de carters.


D'altra banda, des de Correus han anunciat que també s'incrementarà la plantilla a Rubí, Sabadell i Terrassa. I és que el Vallès Occidental és la comarca on es registren més queixes pel mal funcionament del servei postal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.