Correus obrirà un nou centre de distribució a la ciutat


  • Comparteix:

Correus construirà una segona oficina de classificació i distribució a la ciutat per donar servei a les zones de Valldoreix, la Floresta i Mira-sol. L'alcalde, Lluís Recoder, que s'ha entrevistat aquest dijous a Madrid amb el president de Correus, també ha rebut la garantia d'un augment de la plantilla estable.

L'alcalde s'ha compromès a oferir unes instal·lacions o un solar per facilitar l'arribada del centre de distribució. L'oficina, encara sense data d'entrada en funcionament, donaria servei a prop de 18.000 persones que viuen a Mira-sol, la Floresta i Valldoreix. L'empresa pública ha col·locat un anunci en premsa per buscar uns locals per instal·lar l'equipament i l'alcalde ha promès ajudar a Correus en aquesta tasca. Escoltem Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Ja han començat a fer passes. Hi ha un anunci públic demanant ofertes de locals. Els ajudarem a trobar-lo, perquè no és fàcil.


El president de Correus també s'ha compromès a ampliar el nombre de treballadors de l'ens postal a la ciutat. De fet, l'empresa pública ja ha incorporat en plantilla més carters per cobrir les noves seccions de repartiment que s'han creat. A més, s'ha previst una reserva de carters per cobrir les possibles baixes i impedir que s'acumulin els objectes a repartir.

Lluís Recoder

S'amplia la plantilla. En cas de vacants, hi ha una reserva de carters per cobrir la baixa. Cap secció quedaria desassistida.


Correus també ha anunciat que ampliarà el repartiment als dissabtes i que estabilitzarà els contractes de treball per combatre l'elevada mobilitat del personal.

L'alcalde es reunirà amb el director de Correus a Catalunya per establir un calendari de seguiment a les mesures promeses pel president de l'ens postal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.