Una exposició repassa els 50 anys d'Intermon-Oxfam a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

L'exposició 'Les cares de la solidaritat' recull els 50 anys de compromís amb els més desafavorits de l'ONG Intermon-Oxfam al llarg del món. La mostra, que es podrà veure a la Casa de Cultura fins el 7 de febrer, convida els espectadors a prendre consciència sobre la difícil realitat de milions de persones.

La mostra ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament i el comitè local d'Intermon-Oxfam. Així ho ha ressaltat el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, que ha afirmat que el consistori no podia quedar al marge d'un projecte com aquest.

Toni Ramon

L'Ajuntament havia de recolzar la iniciativa d'una entitat que ajuda a que Sant Cugat sigui reconeguda com una ciutat compromesa amb la solidaritat.


El director territorial de l'ONG per a Catalunya i Andorra, Francesc Mateu, ha explicat que l'exposició mostra, a través de l'acció que fan a Nicaragua, les línies mestres de l'acció d'Intermón Oxfam: les emergències, el desenvolupament, el comerç just i la mobilització. Aquestes són també les quatre parts de l'exposició.

Mateu ha avançat que es tracta d'una exposició itinerant que recorrerà una trentena de ciutats espanyoles.


Francesc Mateu

Aquesta és una exposició que el comité de Sant Cugat es mereixia sobradament.


Tant Toni Ramon com Francesc Mateu han elogiat la feina feta pel comitè santcugatenc d'Intermon-Oxfam i han animat tothom a veure l'exposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.