Quinze santcugatencs es comprometen a apadrinar nens romanesos


  • Comparteix:

La campanya d'apadrinaments de nens romanesos que està realitzant els Amics de la Unesco ja ha aconseguit el compromís de 15 persones. El col·lectiu ha convocat dues reunions informatives més per obtenir l'apadrinament dels 23 nens restants.

Quinze apadrinaments va ser el resultat de la primera reunió informativa que els Amics de la Unesco van realitzar, dins la campanya d'apadrinaments de nens romanesos. Una trentena d'interessats van desplaçar-se fins la Casa de Cultura per conèixer de primera mà la precària situació d'aquests infants, amb edats compreses entre els 5 i 14 anys.

La presidenta dels Amics de la Unesco, Montserrat Rumbau, ens comenta quins van ser els dubtes que van assaltar als interessats:

Montserrat Rumbau

Els pares preguntaven quan podrien veure els nens i com realitzar els pagaments


Rumbau també ha explicat quina és la funció dels padrins i com es vehicula la seva aportació:

Montserrat Rumbau

Els padrins han d'aportar 18 euros mensuals que viatjaran a la Fundació Apache de Rumania, on es distribuiran les ajudes.


La campanya d'Amics de la Unesco continua, ja que encara s'han d'apadrinar 23 nens més. Per aquest motiu, l'entitat ha convocat dues reunions informatives més a la Casa de Cultura. La següent trobada serà demà, de 6 de la tarda a 8 del vespre, i una altra, dilluns, de 12 del migdia a una de la tarda.

Montserrat Rumbau ha dit que la campanya d'Amics de la Unesco continuarà, encara que s'aconsegueixin els apadrinaments previstos, un total de 48.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.