L'Ajuntament edita una guia per prevenir la violència contra les dones


  • Comparteix:

'La guia per combatre la violència contra les dones', presentada aquest dimarts per l'Ajuntament, recull els serveis d'ajuda que ofereix el municipi i el Vallès Occidental. El document forma part de les accions del Pla Municipal per a la Igualtat d'Oportunitats entre homes i dones i té com a objectiu prevenir conductes de tota mena de violència contra les dones.

L'Ajuntament ha editat un total de 2.000 exemplars de la 'guia per combatre la violència contra les dones', 1.000 de les quals ja han estat repartides per diferents serveis municipals i entitats de la ciutat. La guia vol ser una eina útil per ajudar les dones que pateixen qualsevol forma d'agressió i vol servir també com a eina d'informació i consciència per la ciutadania.

La regidora de Polítiques d'Igualtat, Marta Subirà, explica el contingut de la guia.

Marta Subirà

La guia tracta la problemàtica de la violència des d'un punt de vista molt pedagògic, amb un llenguatge molt comprensible.


La guia està dividida en tres parts; una primera on s'explica 'què és la violència contra les dones', una segona on es donen consells i vies de solució per combatre aquesta violència i una tercera on s'especifiquen els serveis d'ajuda que ofereix el municipi i la comarca.

Subirà destaca que el principal objectiu d'aquest material és actuar en matèria de prevenció.

Marta Subirà

Aquesta guia és un material de sensibilització per prevenir noves situacions de violència.


L'Ajuntament ha editat també un quadríptic amb un resum de la informació de la guia i n'ha editat 14.000 exemplars en català i castellà. Aquest material va estar disponible també a l'exposició de l'Obra Social de la Caixa 'Violència, tolerància zero', instal·lada a la plaça d'Octavià i que va rebre la visita de 10.193 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.