Sant Cugat participa en un pla de millora del transport de carretera al Vallès Occidental


  • Comparteix:

L'Ajuntament participa en un pla per millorar el servei de les línies d'autobús del Vallès Occidental. El projecte, impulsat per la Cambra de Comerç de Sabadell, pretén introduir millores en els horaris del servei i l'accessibilitat dels vehicles, entre d'altres aspectes.

El pla es dirigeix a la vuitantena d'empreses de transport regular i discrecional del Vallès Occidental, i a les administracions públiques que, com l'Ajuntament, el tutelen. El projecte pren com a referència una normativa europea que determina les característiques de les companyies de servei públic en carretera.

Escoltem la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Fins ara no existia una norma concreta del transport. Ara es mira com es pot millorar la qualitat del transport d'autobusos del Vallès Occidental.


El pla s'aplicarà mitjançant uns seminaris, uns tallers i uns cursos informatius. La iniciativa també contempla la creació d'una comissió de seguiment de les millores introduïdes en el servei d'autobús.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.