Càritas vol unificar les seves activitats amb la reforma de la Casa Abacial


  • Comparteix:

Càritas reformarà la segona planta de la Casa Abacial per unificar totes les seves activitats i projectes en un mateix espai. L'entitat tirarà endavant la remodelació aquest any, coincidint amb el 40è aniversari de la seva arribada a la nostra ciutat.

Amb motiu d'aquesta efemèride, l'organització vol fer un pas endavant i per això projecta la reforma de la segona planta de la Casa Abacial. L'entitat cerca la unificació de les seves activitats en un espai propi per facilitar el seu funcionament i oferir un millor servei.

La treballadora social de Càritas, Amèlia De Juan, explica que s'aplegaran en una mateixa ubicació els projectes de taller, els cursos d'orientació laboral i el taller de cuina, que ara es porten a terme en diferents llocs de la ciutat.

Així ho ha dit al mgazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora.

Amèlia de Juan

Arrel del 40è aniversari, volem fer una reforma de la segona planta on s'ubicarà el taller i els cursos d'orientació laboral.


L'organització està a l'espera de la concessió de la llicència d'obres municipals, un cop la Generalitat ja ha donat llum verda al projecte.

El finançament de les reformes sortirà de la recaptació aconseguida en el sopar solidari celebrat en motiu del 40è aniversari. El consistori també farà una aportació i Càritas Diocesana hi col.laborarà econòmicament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.