Una quinzena de candidatures opten als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

La Comissió de Propostes trasllada al jurat una quinzena de candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat. L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc el diumenge 18 de febrer al Teatre-Auditori. Les entrades gratuïtes a la cerimònia ja es poden recollir a l'Oficina de Turisme i a Ràdio Sant Cugat.

Prop de 2.000 persones ha proposat o han donat suport a un total de 51 candidatures. Finalment, la Comissió de Propostes ha elevat 15 candidatures al jurat. L'economista Arcadi Oliveres, l'escaladora Berta Martín, l'expresidenta d'AVAN Consol Torrente, la presidenta d'Asdi Enriqueta Guarch, el fotògraf Pere Formiguera, l'artista Pep Blanes i l'escriptor Víctor Alexandre són les persones nominades als premis. Pel que fa a les entitats, la Unió Esportiva Sant Cugat, Sant Cugat Esport, els Castellers, la Coral l'Harmonia i la Comissió de la Dignitat també opten a un guardó.

El regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, subratlla l'alt nivell de participació ciutadana.

Jordi Puigneró

Estem molt satisfets per la participació ciutadana en els premis.


Les propostes ciutadanes no tenen valor vinculant, tot i que s'han incorporat a l'expedient que s'ha fet arribar al jurat. Els membres dels jurat hauran de decidir els cinc guanyadors i l'alcalde determinarà un premi especial, a designació directa, per a una persona.

El lliurament dels premis tindrà lloc el diumenge 18 de febrer al Teatre-Auditori. Les entrades ja es poden recollir a l'Oficina de Turisme i a Ràdio Sant Cugat.

Escoltem Puigneró.

Jordi Puigneró

Les entrades es van esgotar l'any passat en pocs dies. Tothom que vulgui venir a la cerimònia ha de recollir les entrades a l'Oficina de Turisme.


Tres dels candidats als premis -Arcadi Oliveres, Pep Blanes i Pere Formiguera- són col·laboradors de Ràdio Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.