Un cotxe patrulla equipat amb càmeres lluitarà contra els mals aparcaments


  • Comparteix:

Un nou cotxe patrulla de la Policia Local equipat amb càmeres de vigilància podrà identificar les matrícules dels vehicles aparcats en doble filera. Aquest vehicle també servirà per identificar i detectar cotxes en recerca o robats.

El vehicle disposarà de càmeres ubicades al sostre i als laterals que permetran als efectius policials captar les matrícules dels cotxes. Amb la informació recollida, la Policia Local podrà denunciar els vehicles infractors quan arribi a comissaria.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica que aquest sistema s'utilitza amb molts bon resultats a altres ciutats com Barcelona.

Lluís Recoder

Aquest sistema es fa sevir a Barcelona per lluitar contra els mals aparcaments.


El cotxe també detecta vehicles en situació de recerca i captura. Amb el mateix sistema de càmeres, el nou vehicle policial pot fer un rastreig automàtic de matrícules i de manera immediata identificar vehicles amb una ordre de recerca i captura. La identificació instantània es fa a través d'un ordinador connectat a la base de dades dels Mossos d'Esquadra.

Recoder ha fet una valoració molt positiva de les possibilitats del nou cotxe patrulla en tasques de seguretat ciutadana.

Lluís Recoder

És una eina molt útil per combatre la delinqüència.


El cotxe patrulla s'incoporarà entre finals de febrer i principis de març. L'aparença del cotxe patrulla serà l'habitual en la resta de vehicles policials de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.