L'Ajuntament estudia emprendre accions penals contra tres menors acusats de fer pintades al barri del Monestir


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han identificat tres menors com a presumptes autors d'unes pintades efectuades al barri del Monestir aquest cap de setmana. La bretolada ha afectat nombroses façanes de vivendes i comerços, la muralla del Monestir i alguns vehicles estacionats. L'alcalde demana als veïns afectats que denunciïn els fets als Mossos d'Esquadra i anuncia que l'Ajuntament estudia emprendre accions penals.

Lluís Recoder considera 'deplorable' que tres menors d'edat -un d'ells veí de Sant Cugat- hagin malmès aquest cap de setmana nombroses façanes de vivendes i comerços de l'avinguda de Cerdanyola, els carrers de la Creu i de la Torre i les vies adjacents. També hi ha pintades al carrer Santa Maria i a altres vies de l'eix de vianants. Els joves, que han estat identificats pels Mossos d'Esquadra i posats a disposició de les seves famílies, han pintat també el Monestir i alguns vehicles estacionats a la zona.

Davant la magnitud dels desperfectes, l'alcalde ha demanat als afectats que denunciïn els fets als Mossos d'Esquadra. Lluís Recoder també ha anunciat que l'Ajuntament podria emprendre accions penals contra els menors pels danys causats al patrimoni de la ciutat.

Lluís Recoder

Algú haurà de pagar els desperfectes, els menors o les seves famílies. L'Ajuntament emprendrà accions penals pels danys al patrimoni.


Els veïns del barri del Monestir han mostrat el seu malestar per aquest brot d'incivisme. Escoltem les opinions d'alguns d'ells.

Veïns barri Monestir

És un incivisme total. És el normal en aquest país, n'està ple. Qui ho ha fet no pensa en la comunitat.


Els advocats de l'Ajuntament estan valorant a hores d'ara quina és la via més eficaç perquè els autors de les pintades restitueixin els danys ocasionats. L'Ajuntament pot optar per la via penal, demanar el rescabalament econòmic o reclamar compensacions per la via dels treballs comunitaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.