Tura vol ampliar els jutjats de Rubí en lloc de crear depèndencies a Sant Cugat


  • Comparteix:

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, aposta per ampliar els jutjats de Rubí en comptes de crear dependències judicials de primera instància a Sant Cugat. Tura considera que la creació d'uns jutjats a Sant Cugat aniria en detriment de la qualitat del servei.

En una visita a Sabadell, Tura ha defensat l'ampliació dels jutjats de Rubí perquè, segons la consellera, serviria per millorar el servei a les dues ciutats. Tura argumenta que la divisó de la zona judicial de Rubí perjudicaria la qualitat de la justícia.

Montserrat Tura

No sempre la divisió dels jutjats comporta un millor resultat en el funcionament.


D'aquesta manera, Tura contradiu els consellers Joan Saura i Joan Puigcercós, que havien declarat que veien amb bons ulls la creació d'uns jutjats de primera instància a Sant Cugat. Saura va declarar fa una setmana a Sant Cugat que la petició de la ciutat era 'prou fonamentada'.

La consellera assegura que la proximitat territorial d'un servei no implica més qualitat.

Montserrat Tura

No passaria res si la solució passés per una ampliació dels jutjats de Rubí. El fet que un servei es trobi en un municipi no implica que funcioni millor.


En diverses ocasions, l'alcalde, Lluís Recoder, ha demanat públicament la creació d'uns jutjats de primera instància a Sant Cugat. En aquest sentit, Recoder ha denunciat recentment que els casos de la ciutat poden trigar dos anys a jutjar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.