La Marxa Infantil fomentarà la solidaritat entre els participants


  • Comparteix:

La Marxa Infantil d'enguany destinarà per primera vegada part de l'import de la inscripció a un projecte solidari. Amb la seva aportació, els nens col·laboraran amb una iniciativa d'Intermón-Oxfam a l'Àfrica. La marxa tindrà lloc el diumenge 15 d'abril.

La Marxa Infantil recupera enguany el traçat que passa per Valldoreix i farà la parada per dinar a l'ermita de la Salut. Com en els darrers anys, l'organització ha habilitat dos recorreguts diferents destinats a dues franges d'edat. Els nens de 6 a 11 anys completaran un circuit d'entre 14 i 15 quilòmetres, mentre que els infants d'edats entre 12 i 14 anys recorreran un traçat de prop de 17 quilòmetres.

Una de les grans novetats d'aquesta 49a edició és que l'import de la matrícula s'incrementa en 50 cèntims d'euro. Aquest increment serà destinat a l'organització, per a un projecte solidari d'Intermón-Oxfam a Angola i Moçambic.

El membre de l'organització, Joan Carles Alayo, explica què ha motivat aquesta iniciativa.

Joan Carles Alayo

La inscripció és al mateix preu de l'any passat però s'hi sumen 50 centims d'euro més perquè volem solidaritzar-nos amb un altre col·lectiu


En l'edició d'enguany, s'aprofitarà la inscripció de la prova per incorporar nous socis. Els participants que encara no formin part de l'entitat es beneficiaran de reduccions en la matrícula que poden arribar al 100% en alguns casos.

Escoltem Joan Carles Alayo.

Joan Carles Alayo

El club vol fomentar la creació de nous socis a través dels participants de la prova, en unes condicions molt ventatjoses.


Per altra banda, el Club Muntanyenc està valorant la possibilitat d'incloure premis de participació que s'entregarien mitjançant un sorteig entre tots els pitralls.

Per últim, l'organització recomana un any més als familiars i acompanyants dels participants no agafar el vehicle per anar a la parada de dinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.