Una web dedicada a les dones, principal novetat per al Dia Internacional de la Dona


  • Comparteix:

La presentació d'una web dedicada exclusivament a les dones és la principal novetat del Dia Internacional de la Dona que se celebra el 8 de març. L'Ajuntament ha preparat, com cada any, activitats durant tota la setmana del 8 de març, amb l'objectiu d'estendre la lluita per la igualtat entre homes i dones.

L'òpera 'La guerra domèstica' de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat, el concert de Niña Pastori al Teatre-Auditori i la celebració d'una nova edició del programa d'activitats lúdiques al carrer 'Uaal·la!' són algunes de les iniciatives que l'Ajuntament té preparades per al Dia Internacional de la Dona.

La regidora d'Igualtat, Marta Subirà ha avançat, al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora, que la novetat d'enguany és la presentació, coincidint amb aquesta jornada, d'una web dedicada exclusivament a les dones.

Marta Subirà

Amb aquesta web hem treballat molt. Hi ha diferents temes relacionats amb les dones que es tracten en aquesta web.


D'altra banda, Subirà ha explicat que de cara a la futura construcció de l'hotel d'entitats, a l'actual Casa de Cultura, l'Ajuntament destinarà un espai per a la igualtat. Segons Subirà és molt important el treball de conscienciació per evitar desigualtats entre dones i homes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.