Un total de 418 nens i joves de Sant Cugat estudien en centres educatius de Sabadell


  • Comparteix:

Un total de 418 nens i joves de Sant Cugat es desplacen diàriament a Sabadell per seguir els seus estudis de primària, secundària o cicles formatius, segons un estudi de l'Ajuntament sabadellenc. Els alumnes santcugatencs representen prop d'un 10 per cent dels 4.400 estudiants d'altres poblacions que cursen estudis a Sabadell.

El col·lectiu més nombrós d'alumnes santcugatencs és el de l'escola infantil i primària concertada, amb 269 alumnes. El segueixen el d'estudiants d'ESO i de Batxillerat, amb 66 i 44 alumnes a Sabadell respectivament. Pel que fa als cicles formatius, entre el grau mig i el superior hi ha 37 santcugatencs als centres sabadellencs, que en alguns casos ofereixen cicles que no es poden cursar a Sant Cugat.

Optar per centres educatius de Sabadell respon a motius molt diversos, però té a veure sobre tot amb qüestions com el lloc de treball dels pares, el prestigi de les escoles, el caràcter confessional o el projecte educatiu del centre. A Sabadell hi ha més de 4.400 alumnes d'altres poblacions, el que representa prop d'un 15 per cent de totes les places educatives que hi ha a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.