Miquel Quintana abandona la presidència de l'Associació de Veïns Eixample Sud


  • Comparteix:

Miquel Quintana dimiteix com a president de l'Associació de Veïns de l'Eixample Sud per 'motius personals'. Quintana fa un balanç positiu de la seva etapa al capdavant de l'entitat veïnal i assegura que la renúncia no té res a veure amb la seva militància a CiU. Una junta gestora s'encarregarà de tirar endavant el projecte fins a la convocatòria d'eleccions, a finals d'any.

Miquel Quintana ha presidit l'Associació de Veïns Eixample Sud des de la seva creació, a finals de 2005. Quintana ha decidit presentar la seva dimissió al càrrec per motius 'estrictament personals'.

Escoltem Quintana.

Miquel Quintana

Realment tal com he fet constar són motius personals els que em fan prendre la decisió, no hi ha hagut cap mena d'enfrontament amb ningú.


Quintana ha negat que la seva militància a CiU sigui el motiu de la decisió, tot i que no descarta assumir alguna funció en un futur si així li ho demana el partit.

Segons els estatuts de l'associació, ara es constituirà una junta gestora que assumirà, fins a finals d'any, els càrrecs provisionalment, amb un president en funcions. Aleshores es convocaran eleccions per renovar la junta.

Quintana fa una valoració de la feina duta a terme per l'associació des de la seva creació.

Miquel Quintana

Com a associació hem fet les coses que havíem de fer. Jo crec que hem funcionat bé, sobretot perquè sempre hem apostat pel diàleg.


De moment, serà la mateixa junta de l'Associació de Veïns Eixample Sud l'encarregada de donar continuïtat al projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.