Sant Cugat reclama a la Generalitat la segona residència pública per a gent gran


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, trasllada a la conselleria d'Acció Social la necessitat de construir una segona residència pública per a gent grant. En una reunió amb responsables del departament, Recoder també ha reclamat a la Generalitat més ajudes per a les entitats que treballen amb discapacitats psíquics.

Traslladar totes les millores que la conselleria d'Acció Social pot fer a Sant Cugat ha estat l'objectiu de la reunió de l'alcalde Recoder, el secretari general del departament i el cap de gabinet. La principal reivindicació ha estat la construcció de la segona residència per a gent gran.

Escoltem l'alcalde.

Lluís Recoder

Hem tornat a posar sobre la taula la necessitat de comptar amb una segona residència per a la gent gran.


Altres temes que s'han traslladat al govern van ser diferents accions que s'estan duent a terme des del consistori en l'àmbit dels serveis socials. Una d'aquestes iniciatives és que l'Ajuntament inclou en totes les llicències municipals una clàusula per la qual el 20% de les places de la residència han de ser concertades.

Una altra de les demandes de Recoder ha estat més suport de la Generalitat a les entitats que treballen amb persones amb discapacitats com ASDI, ATAM i el taller Jeroni de Moragues.

Lluís Recoder ha reconegut una resposta positiva per part de la conselleria i, tot i no concretar cap aspecte, espera que la resposta arribi aviat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.