El CPA amplia a dues jornades la celebració del Dia d'Andalusia


  • Comparteix:

La celebració del Dia d'Andalusia al Centro Popular Andaluz s'han allargat, en aquesta edició, durant dos dies davant l'èxit de participació. Durant les dues jornades, la nova seu del centre ha acollit el tradicional 'potaje', el lliurament del premi al soci de l'any, i actuacions musicals. Durant l'acte institucional, l'alcalde ha animat el CPA a impulsar l'agermanament de Sant Cugat amb la població sevillana de Montellano.

Entre les novetats d'enguany destaca l'ampliació de les activitats en dos dies per garantir que tots els socis puguin gaudir de la festa. Així ho ha remarcat el president del CPA, Antonio Rodríguez.

Antonio Rodríguez

Farem la celebració en dos dies per a que la gent gaudeixi més de la festa amb el nou centre.


Les activitats han començat amb l'acte institucional on l'alcalde Lluís Recoder ha felicitat els assistents per la nova seu i els ha animat a emprendre nous projectes. En aquest sentit, i coincidint amb l'agermanament amb Alba, Recoder ha animat als membres del CPA perquè Montellano sigui la segona ciutat en estrènyer els lligams amb Sant Cugat .

Lluís Recoder

M'agradaria que el segon agermanament de Sant Cugat sigui amb Montellano i crec que el Centro hi ha de tenir un paper important.


La celebració ha continuat el dissabte al migdia amb un gran dinar a base del tradicional 'potaje' andalús, al qual han participat prop de 200 persones. Una de les cuineres explica com es prepara:

Cuinera

Primer es couen els cigrons i les mongetes, després s'hi afegeix el sofregit, després el xoriço i les patates i es deixa coure tres o quatre hores. És el típic 'potaje' andalús.


Durant l'acte s'ha lliurat el premi a soci de l'any que ha recaigut en Antonio Cabeza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.