El Centre Borja rep el Premi extraordinari de Sant Cugat


  • Comparteix:

Consol Torrente, mossèn Pere Grau, Enriqueta Guarch, l'Orquestra Simfònica i el Sant Cugat Esport han rebut els premis Ciutat de Sant Cugat 2006, que reconeixen el treball de persones, entitats o empreses a favor de la nostra ciutat. En la categoria extraordinària, s'ha endut el guardó el Centre Borja. Durant la cerimònia s'ha presentat l'himne de la ciutat, 'A Sant Cugat', amb lletra d'Ignasi Roda i música de Toni Xuclà.

El Centre Borja ha rebut el premi extraordinari Ciutat de Sant Cugat per la seva contribució a la docència i als valors de la pau i el diàleg que l'han convertit en una institució de prestigi a la nostra ciutat com per exemple el seu centre de Bioètica. El Mossén Ignasi Salvat és el director del Centre Borja.

Ignasi Salvat

Hem intentat estar en els llocs importants on ens criden i sense tenir gaire protagonisme. Aixó és senzill i maco, hem dedicat la vida a aixó, és la nostra vocació.


Els premis també han distingit el Sant Cugat Esport pel desenvolupament d'activitats d'interès social i esportiu. Consol Torrente, per la seva tasca activa a favor de la rehabilitació de persones afectades per malaties neurològiques i, Enriqueta Guarch, per la seva dedicació a persones amb disminucions físiques i psíquiques al capdavant d'ASDI. Mossén Pere Grau com a impulsor de millores socials i culturals a les Planes i l'Orquestra Simfònica Sant Cugat per la seva projecció i el seu reconeixement arreu de Catalunya han estat els cinc distingits pels premis ciutat de Sant Cugat 2006.

Guanyadors Premis Ciutat de Sant Cugat

Ha valgut la pena treballar al vostre costat seguirem treballant junts,encara hi ha moltes batalles per lliurar. Jo no sé què hi faig aquí, només he fet el que havia de fer.


En un acte d'homenatge a la gent de la nostra ciutat, l'alcalde, Lluís Recoder, ha aprofitat per destacar que guardons com aquests serveixen per afirmar la comunitat i l'orgull col·lectiu identitari de Sant Cugat.

L'alcalde ha assegurat que el futur de la ciutat el garanteix la seva gent.

Lluís Recoder

Sant Cugat són les seves persones, el Sant Cugat del futur serà al cap i a la fi alló que la gent faci, alló que la gent vulgui ajudar a fer. Estem davant de gent que representa valors i actituds que mereixen el nostre reconeixement.


L'himne 'A Sant Cugat', composat per Ignasi Roda i música de Toni Xuclà, ha clausurat la cerimònia d'entrega dels premis Ciutat de Sant Cugat d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.