Valldoreix atorga el Premi Taronja a Guillem Borràs i el Llimona a Enric Àrias


  • Comparteix:

Els guanyadors del Taronja i el Llimona amb el president de l'EMD

Els guanyadors del Taronja i el Llimona amb el president de l'EMD

El president de la Coral Harmonia, Guillem Borràs, va rebre divendres el Premi Taronja de Valldoreix; mentre que el vice-president de l'Associació de Propietaris i Veïns, Enric Arias, va rebre el Premi Llimona. Els premis, organitzats per l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, han arribat enguany a la seva vintena edició.

Aquests guardons premien la persona o entitat més dolça i més amarga de Valldoreix. Al sopar de lliurament dels premis van assistir més de 150 persones, les quals van escollir per votació secreta els noms dels guardonats.
El guanyador del premi Llimona, Enric Arias, ha explicat perquè creu que se li ha atorgat a ell el Premi Llimona 2002.

Enric Àrias

Jo soc una persona que m'oposo a les dictadures i això ha fet que m'haguès d'enfrontar a alguna persona i que s'haguès passat la consigna de que m'havia d'emportar el Premi Llimona


El segon classificat del Premi Llimona va ser atorgat a l'Associació de Propietaris i Veïns i el tercer al seu president, Jordi Cufí. La cerimònia va finalitzar amb la interpretació d'unes peces de cant coral a càrrec dels integrants de la Coral Harmonia de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.