Serveis Socials augmenta més d'un 200% les subvencions a entitats socials


  • Comparteix:

Un total de cinc entitats socials de Sant Cugat han rebut una subvenció de 254.000 euros per tirar endavant projectes durant aquest any. Asdi, Dapsi, Cavis, la Creu Roja i el taller Jeroni de Moragues són les associacions que han signat el conveni amb l'Ajuntament.

La regidoria de Serveis Socials ha incrementat en prop d'un 215% les ajudes a les entitats socials del municipi. Segons el regidor de Serveis Socials, Enric Tomàs, el conveni que s'ha signat aquest dimarts és un reconeixement a la tasca que realitzen aquestes associacions.

Tomàs ha explicat que l'objectiu del conveni és donar una estabilitat a les entitats perquè puguin tirar endavant projectes.

Enric Tomàs

Amb aquests convenis pretenem donar una estabilitat a les entitats perqui puguin anar desenvolupant els seus programes.


Tomàs ha afegit que, tot i que l'increment d'enguany és molt superior al d'altres anys, s'ha de continuar treballant perquè aquesta xifra augmenti any rera any.

ASDI rebrà 16.000 euros, 8.500 dels quals aniran destinats directament al centre ocupacional. Dapsi rebrà 5.854 euros, Cavis 1.838 euros, la Creu Roja 29.000, dels quals 8.500 aniran a parar al centre terapèutic, i el taller Jeroni de Moragas rebrà un total de 33.498 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.