La FAV reclama a la Generalitat la creació de jutjats de primera instància a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) assegura que Sant Cugat necessita 'amb urgència' uns jutjats de primera instància. La FAV demana a la consellera de Justícia que reconsideri la seva postura i atengui una reclamació històrica de la nostra ciutat.

L'entitat veïnal recorda que Sant Cugat és l'única ciutat de més de 60.000 habitants que no disposa de jutjats de primera instància. Aquesta situació, segons la FAV, provoca el col·lapse dels jutjats de Rubí i genera una sensació d'inseguretat entre la població.

El president de la Federació, Manel Sánchez, se suma a la reclamació de l'alcalde i tots els grups polítics municipals i demana a la consellera de Justícia que reconsideri la seva postura.

Manel Sánchez

L'alcalde ho reclama des de fa molt de temps. La consellera ha de reconsiderar la seva postura perquè Sant Cugat necessita amb urgència els jutjats.


Recordem que Montserrat Tura aposta per ampliar els jutjats de Rubí, en comptes de construir noves dependències judicials a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.