La santcugatenca superdotada ja té escola on continuar la seva formació


  • Comparteix:

La nena superdotada que ha estat tres mesos sense escolaritzar ha trobat un centre educatiu de Barcelona on continuar la seva formació. L'escola Abad Oliva oferirà a la santcugatenca, a partir de dilluns, un sistema de crèdits variables adaptat a les seves necessitats.

En declaracions a Ràdio Sant Cugat, la mare de la nena, Carme Cadevall, ha explicat que podrà participar d'un pla de crèdits variables que permetran un millor desenvolupament de la seva formació.

Carme Cadevall

Hem estat més de tres mesos sense escola i finalment la Sílvia té escola. El centre té un pla de crèdits variables que permet que aquests nens es desenvolupin amb més justícia.


Segons la mare, el cas de la seva filla pot servir per reflexionar sobre aquesta problemàtica i la manca d'atenció especialitzada als nens amb altes capacitats.

Cadevall ha insistit en la necessitat de fer millores a Catalunya en aquest àmbit, ja que altres indrets presenten serveis molt regulats.

Carme Cadevall

Hi ha hagut gent que està reflexionant sobre una problemàtica que agafa moltes families. En moltes comunitats ho tenen molt regulat i a Catalunya ens hem de posar d'acord.


Després de més de tres mesos cercant un centre adaptat a les necessitats educatives de la nena i de fer arribar les seves queixes al Síndic de Greuges, Cadevall recomana als pares en aquesta situació a buscar suport a les associacions i seguir lluitant per superar els obstacles burocràtics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.