Sant Cugat se suma als actes del Dia Internacional de la Dona


  • Comparteix:

Sant Cugat i Valldoreix commemoren el Dia Internacional de la Dona, que se celebra aquest dijous, amb xerrades, música i actes culturals que s'allargaran dues setmanes. El concert de Niña Pastori és un dels plats forts a Sant Cugat, mentre a Valldoreix un col·loqui sobre la discriminació obrirà els actes.

Sant Cugat participarà en els actes de celebració del Dia Internacional de la Dona amb un programa d'actes que s'allargarà dues setmanes i que tindrà com a plat fort el concert de Niña Pastori al Teatre-Auditori, presentant 'Joyas Prestadas'.

Altres dels actes rellevants seran la projecció de la pel·lícula 'Agua' dins del cicle cinema d'autor i la celebració del desè aniversari del Grup de Dones de la Creu d'en Blau amb una exposició al Centre Cívic de les Planes.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, veu l'actuació de Niña Pastori com un dels actes més destacats.

Àngels Solé

Vindrà la Niña Pastori, gràcies al patrocinador Autocugat, amb el seu repertori de 'Joyas Prestadas'.


Per la seva banda, l'EMD de Valldoreix donarà el tret de sortida al Dia de la Dona amb una conferència sota el títol 'Noies i nois davant la discriminació de gènere'. La xerrada servirà per presentar el treball sociològic d'Enriqueta Díez i Cristina Gatell sobre la superació del masclisme a la societat. Valldoreix també ha vist la projecció del film 'Agua' com un motiu per reflexionar sobre la discriminació femenina arreu del món. Per últim, el grup valldoreixenc 'Naranjas de la china' posarà el punt final musical a la jornada.

Escoltem el vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Crec que serà un acte molt bonic. Són quatre hores seguides d'activitats per tots els gustos.


La celebració de la jornada a Valldoreix es completarà amb l'exposició 'Vents del sud: hi hem estat i us ho volem explicar', que es podrà visitar al Casal de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.