Els ecologistes reben amb reticència la ubicacio a la ciutat de la seu europea de biocarburants de Cargill


  • Comparteix:

Grups d'ecologistes lamenten la ubicació a Sant Cugat de la seu europea de l'empresa Cargill, dedicada al mercat de biocombustibles. En un seminari celebrat a la nostra ciutat, diversos ponents han descartat els agrocombustibles com a alternativa als combustibles fòssils.

Després de l'anunci que Sant Cugat serà la seu europea de la multinacional nord-americana Cargill per a la producció de biocombustibles, les reaccions no s'han fet esperar. Alguns dels ponents participants en un seminari que s'ha celebrat a la nostra ciutat s'han mostrat contraris a aquesta decisió.

Segons les ecologistes Helena Paul i Stella Semino, els agrocombustibles no són la millor alternativa als combustibles fòssils, ja que ocasionen problemes en el mercat de les primeres matèries i els sistemes de cultiu.

Semino i Paul

Estaria bé que la població local sabes els inconvenients de Cargill. Cal saber la diferència entre l'agricultura sana i l'agricultura de Cargill, que té moltes emissions.


Davant la reticència dels ecologistes als agrocarburants i a les empreses que es dediquen a la seva producció, els experts aconsellen com a principal mesura contra l'efecte hivernacle reduir el consum energètic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.