Campanya de l'Assemblea de Joves per canviar el model de ciutat


  • Comparteix:

'Els joves a Sant Cugat no tenim futur' és el nom de la campanya de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) per lluitar contra el model de ciutat de l'Ajuntament. La campanya s'ha estructurat en tres grans eixos: la precarietat laboral, l'accessibilitat a l'habitatge i l'oci alternatiu.

L'AJSC ha posat en marxa la campanya 'Els joves a Sant Cugat no tenim futur' amb l'objectiu de lluitar contra un model de ciutat que no comparteixen. Segons el col·lectiu juvenil, el consistori promou una ciutat dormitori d'alt standing per a les famílies benestants de Barcelona.

Els tres grans eixos de la campanya de l'assamblea se centren a lluitar contra la precarietat laboral, la dificultat per accedir a un habitatge i la manca d'oci alternatiu no consumista. La campanya es diferencia en dues fases: una primera en la qual es concentraran les activitats reivindicatives i la segona, la fase constructiva. Algunes de les iniciatives d'aquesta segona fase seran tallers d'ocupació i concursos de fotografia denúncia, entre d'altres.

Escoltem el portaveu de l'assamblea, Ignasi Bea.

Ignasi Bea

Actes que hem pensat ja són un concurs de fotografia denúncia, concurs de còmics crítics amb la ciutat i d'altres que s'estan preparant.


La fase reivindicativa de la campanya s'allargarà fins a l'estiu i a partir d'aquí s'endegaran les iniciatives de caràcter reivindicatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.