L'Ajuntament continuarà ajudant programes de solidaritat del Brasil


  • Comparteix:

Ajudar a la construcció d'un taller, impulsar l'associacionisme juvenil i fomentar el treball en comú són algunes de les actuacions en què l'Ajuntament col·labora al Brasil. Les faveles Cidade de Deus i Sant Marta són algunes de les zones que una delegació de l'Ajuntament ha visitat per comprovar de primera mà la feina feta.

El tinent d'alcalde de polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, ha explicat la feina feta pels projectes de Solidaritat i Cooperació finançats per l'Ajuntament. Al Brasil, el Consistori col·labora en diferents projectes amb l'Instituto Brasileiro de Análisis Social i Económico (IBASE), cofundadors del Forum Mundial Social.

Toni Ramon explica el perquè d'aquesta col·laboració amb l'IBASE.

Toni Ramon

IBASE fa un treball de formació a líders comunitaris que puguin contribuir al desenvolupament de les comunitats.


El projecte Arteiras dóna suport a un taller de paper on treballen dones. Aquí l'ajuda es tradueix en col·laboració a la construcció d'un nou espai i també en la compra de la maquinària bàsica.

A Cidade de Deus, una de les faveles més desafavorides de Rio de Janeiro, s'hi està desenvolupant un projecte destinat a potenciar el treball associatiu i donar protagonisme a les entitats de la zona, alhora que s'està treballant per crear una xarxa d'organitzacions juvenils.

A la favela de Santa Marta, que ja té més recorregut en matèria de treball comunitari, la feina va destinada a fomentar entre els infants el treball en equip a través de l'educació en el lleure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.