El PSC demana que es posi el nom de Josep Tarradellas a un carrer del municipi


  • Comparteix:

El grup municipal socialista ha demanat que Sant Cugat posi el nom de Josep Tarradellas a un carrer de la ciutat, coincidint amb el vint-i-cinquè aniversari de la restauració de la Generalitat. L'alcalde ha anunciat que instarà la comissió del nomenclàtor perquè determini quin carrer podria retre homenatge al primer president de la Generalitat restaurada.

La regidora socialista Maria Sansa ha proposat que l'actual carrer de Cánovas del Castillo passi a anomenar-se avinguda de Josep Tarradellas, recordant que Esquerra Republicana ha demanat reiteradament que es canviï aquest nom. Escoltem la sol·licitud que feia Sansa durant el ple d'octubre, i la resposta de l'alcalde Lluís Recoder:

Maria Sansa / Lluís Recoder

Aprofitant que aquesta setmana celebrem la recuperació de la Generalitat proposem posar el nom de Josep Tarradellas a algun carrer de la ciutat / Em sembla bé la seva proposta i li prego que ho discuteixin en la comissió de nomenclator


Maria Sansa també ha demanat que s'estudiï posar el nom de l'exministre socialista, Ernest Lluch, a una altre punt de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.