Malestar veïnal pel servei de transport públic de la Floresta


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de la Floresta denuncia un any més el deteriorament del servei d'autobús públic municipal. Els veïns lamenten que encara no s'hagi posat en pràctica cap dels acords a què han arribat en diverses reunions amb l'Ajuntament.

Fa sis anys, l'Associació de Veïns de la Floresta va iniciar una campanya a favor del transport públic municipal acompanyada d'un miler de signatures per denunciar-ne el mal estat al seu pas pel districte.

L'associació lamenta que, després de tants anys, encara no s'hagi posat remei a la situació. Escoltem una de les representants de l'entitat, Pilar Escriche.

Pilar Escriche

Per més reunions que fem amb els responsables de serveis urbans, no es posa solució a cap de les incidències que denunciem.


L'associació destaca que el problemes més importants es troben en el mal estat dels autobusos del trajecte de Sant Cugat-La Floresta-Les Planes i 'la pèssima informació' de què disposen els usuaris. També critiquen el mal estat dels pals on es pengen els horaris i la irregularitat en la freqüència de pas. Segons els veïns, l'Ajuntament 'oblida el transport públic' i només es decanta pel privat.

Pilar Escriche lamenta els horaris dels autobusos.

Pilar Escriche

És escandalós que els horaris que tenim siguin del 2005 i no s'hagin renovat.


L'associació lamenta que els autobusos no disposin de fulls de reclamació per tal de poder presentar queixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.