Can Mates acollirà la setena escola bressol municipal


  • Comparteix:

L'Ajuntament construirà la setena escola bressol del municipi al barri de Can Mates. El nou edifici estarà situat al costat del CEIP del barri, que està en funcionament des de fa dos anys, i donarà servei a tota la ciutat.

El barri de Can Mates és el lloc escollit per situar la nova escola bressol del municipi. Així s'ha acordat per unanimitat en el ple municipal d'aquest dilluns. L'equipament es construirà en coherència amb l'acord entre els partits polítics sobre el nou creixement de la ciutat, que estableix que la creació de serveis ha d'anar en paral·lel amb el desenvolupament dels nous barris.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Estem parlant d'una nova escola bressol al barri del Turó de Can Mates, tal com figura als acords de nous creixements.


La que serà la setena escola bressol municipal estarà ubicada en uns terrenys al costat del CEIP del Turó de Can Mates, que està en funcionament des del curs 2004-2005.

En la sessió plenària, la portaveu del PP, Berta Rodríguez, ha lamentat que aquesta sigui la primera escola bressol aprovada en aquest mandat, tenint en compte que Sant Cugat és la ciutat més jove de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.