La Fundació Cavis d'atenció a l'ancianitat cerca voluntaris


  • Comparteix:

La presidenta de la Fundació Cavis d'atenció a l'ancianitat ha fet una crida per incrementar el voluntariat. En declaracions a Ràdio Sant Cugat, Rosa Ribas, ha lamentat el que considera una manca de predisposició social per aquestes tasques d'ajuda i solidaritat.

El nombre de voluntaris que col·laboren amb Cavis ha passat en els darrers anys d'unes 80 persones a prop d'una vintena. Per a la presidenta de Cavis, Rosa Ribas, aquesta és una important mancança social.

Rosa Ribas

Hi ha manca d'interès de les persones pel millorament de la nostra societat


Entre d'altres possibles motius d'aquesta situació, Ribas ha apuntat aspectes com l'estrès, la necessitat de treballar per guanyar diners, i en general, una predisposició cada cop més baixa cap a aquest tipus d'activitats.
D'altra banda, i pel que fa a les activitats engegades per la fundació, Ribas ha anunciat la seva voluntat d'acostar alguns dels seus serveis, com els tallers de memòria, als diferents districtes de Sant Cugat. Aquesta proposta però, necessitaria el recolzament econòmic de l'Ajuntament, a qui està previst presentar el projecte.

Rosa Ribas

Volem extrapolar els tallers de memòria als diferents casals de gent gran


Ribas també ha volgut destacar la importància de perdre la por a aquest tipus d'iniciatives, ja que segons ha afirmat, a partir de certes edats, les pèrdues de memòria són una cosa totalment normal i que es poden intentar controlar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.