Protesta contra el desallotjament d'una casa 'okupada' a Collserola


  • Comparteix:

Una quarantena de persones s'han manifestat aquest dimecres pels carrers de Sant Cugat en protesta pel desallotjament de la casa okupada 'La Gata', a Collserola. Els manifestants han denunciat l'especulació urbanística i el creixement 'desenfrenat' de la ciutat.

El Centre Social Okupat 'La Gata', a tocar de la Hípica Severino, va ser desallotjat diumenge passat, segons els propis okupes. Es tracta d'una antiga masia que portava 10 anys tancada. Des de fa 8 mesos, el col·lectiu assegura que s'ha dedicat a rehabilitar l'immoble, organitzar activitats culturals i promoure l'agricultura sostenible.

Una quarantena de persones han participat a la manifestació, que ha sortit de la plaça Lluís Millet i ha acabat a l'entorn del Monestir. En el manifest, el col·lectiu ha denunciat l'especulació urbanística i la destrucció del paisatge.

Manifest

A Sant Cugat s'ha vist el creixement urbanístic desenfrenat, que ha convertit el poble en una ciutat dormitori per a rics, destruint l'entorn natural.


Durant el recorregut, els manifestants han cridat en contra de l'especulació i han enganxat cartells. La protesta ha acabat a la plaça d'Octavià sense incidents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.