La 'superbarbacoa' organitzada per ASDI reuneix més de 300 persones


  • Comparteix:

Més de 300 persones han participat aquest dissabte al dinar organitzat per l'associació pro-disminuïts psíquics i físics, ASDI, per aconseguir fons per a la construcció de la futura llar-residència. La Generalitat financia un 50% dels més de 2 milions d'euros que costarà el projecte, i ara ASDI busca l'altre meitat amb iniciatives com aquesta 'superbarbacoa'.

El dinar s'ha fet amb àpats que han preparat els propis membres de l'associació, com pastissos i coques, i amb la carn, cedida per Carnisseries Segarra. La vedella ha estat una novetat per celebrar els 25 anys d'ASDI, ja que fins ara al dinar anual es menjava un cabrit. Una de les organitzadores del dinar, Carme Bell, s'ha mostrat molt satisfeta de la bona acollida d'aquest dinar solidari.

Carme Bell

Ha vingut més gent de la que esperàvem. Esperàvem unes 200 persones entre els amics i els familiars més propers, però al final sembla que la gent s'ha animat.


La directora d'ASDI, Enriqueta Guarch, ha explicat que els diners aconseguits amb el dinar són només una molt petita part del més del milió d'euros que necessiten per construir la residència, i que ara han d'intentar aconseguir diners d'altres llocs.

Enriqueta Guarch

Anar a caixes, fundacions i empreses, que són els que poden donar més diners. Tenim un equip que es dedicarà a això, perquè sense diners no podem fer res.


La propera activitat que organitzarà ASDI coincidirà amb la diada de Sant Jordi, i en aquest cas servirà per finançar les vacances dels nois i noies del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.