L'Associació de Veïns Eixample Sud estrena president


  • Comparteix:

José Luis Esponera pren el relleu a Miquel Quintana en la presidència de l'Associació de Veïns de l'Eixample Sud. La nova junta té com a objectiu continuar amb la feina endegada ara fa poc més d'un any, quan es va crear l'associació.

José Luis Esponera assumeix la presidència després de la dimissió de Miquel Quintana. El nou equip directiu es marca com a objectiu continuar amb la tasca iniciada per l'anterior junta.

Així ho ha explicat Esponera al magazín 'Sant Cugat a fons'.

José Luis Esponera

A la junta no hi ha hagut grans canvis. He agafat la presidència com una continuitat. Sóc el cap visible d'un equip de treball.


L'Associació de Veïns Eixample Sud manté intactes algunes de les seves reivindicacions, com la demanda de més contenidors o la rehabilitació del Parc de l'Arborètum. L'associació denuncia també algunes activitats incíviques als volts de l'Escola de Música. Aquestes denúncies s'il·lustren amb fotografies a la web de l'associació.

D'altra banda, l'entitat veïnal està satisfeta amb la ubicació al seu barri de la nova escola d'ESADE, tot i el temor a que la mobilitat del barri en surti perjudicada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.